banner

 

Chamonix, Mont Blancwintersport, qi-gong, ayurveda, yoga retraite 11 tot 18 maart 2017


Ervaar een onvergetelijke wintersport retraite in de prachtige vallei van Chamonix (Fr) onder begeleiding van Valerie en Aikoko.
Je welverdiende avontuur waar ruimte is voor bewustwording en persoonlijke groei.
Jouw favoriete wintersport in prachtige natuur, een combinatie van wintersport, biologische Ayurvedische voeding, Qi-Gong en Yoga.

Valerie verwent je met overheerlijke en gezonde Ayurvedische maaltijden in de ochtend en ’s avonds.
Als Ayurvedisch voedingsconsulent en therapeut weet ze als geen ander krachtige en evenwichtige voeding te bereiden om vol energie de berg op te gaan.
Ze kan je verder boeiend vertellen over Ayurveda, waar tijdens deze week zeker ruimte gemaakt zal zijn.

Aikoko zorgt voor begeleiding op en naast de sneeuw, meerdere Qi-Gong en Yoga sessies zijn inbegrepen.
Als ervaren wintersporter, waarvan enkele jaren als snowboardleraar, Master qi-gong en ervaren bodyworker, leest hij jouw lichaam tijdens je wintersport, ski, snowboard, langlaufen, wandelen.
Indien gewenst geeft hij de nodige specifieke aanpassingen die je niveau en je beleving enkel ten goede komen.
Deze lichaamscorrecties vanuit Aikoko’s ervaring zijn uniek omdat ze gaan over je houding en daarbij invloed hebben op je sportbeleving en je dagelijks leven.

Verblijf:


Authentieke chalet gelegen in de prachtige natuur aan het einde van de vallei van Chamonix met zicht op de Mont Blanc. Voorzien van meerdere 2 persoonskamers, drie gedeelde badkamers, open haard, gemeenschappelijke leefruimte …

Skigebied:
Skigebieden Col du Balme en Les Grand Montets, beide slechts één kilometer van de chalet verwijderd bieden je samen met Brévent, Flégère 117km pistes voor beginner en super gevorderden.
Uitbreiding tot “Chamonix unlimited” mogelijk, bijkomend in Italië, Courmayeur en Zwitserland, Les 4 Vallée skieën, meer dan 1000km ter beschikking. Verder vele mogelijkheden tot langlaufen en wandelen, bezienswaardigheden zoals “Aiguille du Midi” (hoogste lift van Europa, 3842m) en “mer de glace” (ijsgrot en tandradbaan).

Info:
11 tot 18 maart 2017 in Chamonix Fr, en de kostprijs + 850€.

Contact:
info@aikokodo.com
www.aikokodo.com
+32 (O) 496 / 54 . 64 . 74


http://2link.be
http://spiritualiteit.2link.be